Däck och fälgar i Sverige Dæk til Norge Dansk Tlf. Support: +45 2840 1314
FrameTop

ONLINE SUPPORT
online@bigwheels.dk
Tlf +45 2840 1314Cooper Tyres

Cooper dæk købes hos bigwheels

Cooper navnet har en stolt fortid , der går tilbage næsten et århundrede til 1914, da brødrene John F. Schaefer og Claude E. Hart købte M og M Manufacturing Company i Akron , der producerer dæk patches, dæk cement og dæk reparationssæt . Et år senere, købte Schaefer og Hart The Giant Tire & Rubber Company of Akron, og to år senere flyttede virksomheden til Findlay, Ohio ..

Virksomheden voksede i de efterfølgende år gennem fusioner , opkøb og udvidet salget . Under Anden Verdenskrig , viste virksomheden sin fleksibilitet og patriotisme ved at producerr til de allierede tropper.

Firmaet skiftede navn til Cooper Tire & Rubber Company i 1946 , og den11 juli 1960 blev virksomheden børsnoteret og blev noteret på New York Stock Exchange. Gennem de næste fem årtier udvidede virksomheden sine produkter , produktionsanlæg, distributionssystemer, og markedsområder . Selskabet sluttede sig til rækken af Fortune 500-virksomheder i 1983 som en af ​​de største industrivirksomheder i USA . Nettoomsætningen nåede $ 1 milliard i 1991.

Ved 1999 havde Cooper 50 fabrikker i ni lande . En stor del af virksomhedens vækst kom gennem købet af The Standard Products Company, en bevægelse, der føjes 10.000 medarbejdere til sin lønningsliste .

Med købet af den velanskrevne Avon Tyres Limited , der er baseret i Melksham , England, i 1997 og købet af Mickey Thompson Dæk & fælge i 2003 positioneret Cooper sig som en fremtrædende producent af high-performance og ultra -high performance dæk .

I en December 2003 indgik Cooper et joint venture med Kenda Rubber Industrial Company Ltd om opførelse af en fabrik uden for Shanghai , Kina, for at producere radial personbiler og lette lastbildæk . Derefter returnere selskabet til sin kerneforretning dæk fremstilling, i december 2004 gennemførte Cooper salget af sin bil virksomhed, Cooper -Standard Automotive , for ca 1165 millioner dollar . Salget omfattede de 47 produktionsanlæg og drift af Cooper -Standard Automotive , som er en global producent af væskehåndteringssystemer , body- forsegling systemer, samt aktive og passive vibrationer kontrolsystemer , primært til bilindustrien producenter af originalt udstyr .

Salget hargengæld givet nye muligheder for vækst . I januar 2005 offentliggjorde Cooper en aftale om at købe 11 % af aktierne i Kumho Tire .I oktober 2005 offentliggjorde selskabet en aftale om at få 51% ejerandel i Kinas tredje største dækproducent , Cooper Chengshan ( Shandong ) Passenger Tire Company Ltd og Cooper Chengshan ( Shandong ) Truck Tire Company Ltd Som supplement til virksomhedens veletablerede europæiske operationer og produkttilbud , i januar 2012 , købte Cooper aktiverne i et eksisterende dæk fabrik i Krusevac , serbiske IA , leverer en fremragende beliggenhed til at levere dæk til de europæiske og russiske markeder.

I dag er Cooper Tire & Rubber Company og dets familie af virksomheder er virkelig global spiller med mere end 65 produktion, salg, distribution, tekniske og design centre , der ligger rundt omkring i verden . Men virksomheden hviler ikke på tidligere succes . Cooper fortsætter med at forbedre effektiviteten samtidig udnytte sin stærke kundeservice og forhandler relationer i Nordamerika; udvide sit distributionsnet i Europa, og markedsføring Cooper dæk som en top brand i Kina. Nye produkter giver øget salg og skabe yderligere muligheder og vækstpotentiale.

Det er en spændende tid for Cooper , da det fortsætter med at studere muligheder i hastig udvikling regioner i verden . Fortsat forandringer er uundgåelige for Cooper. En ting, der ikke vil ændre sig, er virksomhedens fokus på glade kunder.

BIGWHEELS.DK SÆLGER COOPER DÆK TIL DANMARKS BEDSTE PRISER

Cooper Tyres On Tour


FrameTop
 
KONTAKT
BIGWHEELS.DK
online@bigwheels.dk
Tlf +45 2840 1314
CVR: 25109341
Info
Sitemap
Direkte Betaling

Facebook
Twitter
©CopyRight Bigwheels Aps 2021 Alle Rettigheder Reserveret!